Slager Industriële Dienstverlening Staphorst in de detacheringsbranche

Slager heeft ruim 120 vaste werknemers in dienst, waarvan 45 vaste medewerkers.

Onze werknemers staan bekend om hun gezonde werkmentaliteit, dit is echter niet genoeg om te kunnen anticiperen in onze huidige arbeidsmarkt. Opleiding, training en bijscholing zijn een steeds groter wordende factor. Wij als VCU-gecertificeerd bedrijf gaan hier ook in mee en geven indien nodig hier gehoor aan. Dit geeft u als opdrachtgever de garantie dat er goed en veilig gewerkt word. Onze werknemer zal dan ook op een efficiënte manier bijdragen aan een goed eindresultaat.

Slager Industriële Dienstverlening Staphorst in de detacheringsbranche
Slager Industriële Dienstverlening Staphorst in de detacheringsbranche

Veel bedrijven hebben te maken met personeelstekort. Wanneer u snel personeel nodig heeft voor een bepaalde klus, kunt u erg eenvoudig gebruik maken van onze dienstverlening.

Slager Industriële Dienstverlening is een betrouwbare detacheringspartner onder andere voor personeel in de bouw en productie. Wij leveren personeel voor diverse doeleinden. Hierbij kunt u denken aan grondwerk, productie, montage, logistiek en de bouw. Wanneer u niet voldoende eigen personeel in dienst heeft, is het handig wanneer u dit personeelstekort eenvoudig kunt aanvullen met personeel van Slager. Dit kan zowel voor een korte periode als voor een langere termijn. Zo bent u verzekerd van voldoende personeel.

Slager Industriële Dienstverlening is een belangrijke opponent in de uitzend- en detacheringsbranche.

Ons bedrijf houdt zich al diverse jaren bezig met het uitzenden en detacheren van personeel binnen Nederland voor de bouwsector, productie en grond-, weg- en waterbouw en logistiek. Slager is vooral gespecialiseerd in het detacheren van personeel op flexibele basis. Tegenwoordig is het belangrijk om flexibele werktijden te hebben en parttime inzet te creëren. Dat doen wij van Slager Industriële Dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor personeel op korte termijn, maar wij leveren ook personeel op langere basis indien dit gewenst is.

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de uitzendbranche. Wij zijn gevestigd in Staphorst en zijn met name gespecialiseerd in het detacheren van personeel voor de bouwsector, productie en logistiek. Het arbeidsmoraal in Staphorst is hoog en wij van Slager zijn dan ook trots om projecten en taken af te maken met resultaatgerichte medewerkers die over de juiste vaardigheden beschikken. Geen klus wordt bij ons aan de kant geschoven en voor iedere taak hebben wij een geschikte kandidaat.

Slager Industriële Dienstverlening Staphorst in de detacheringsbranche

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws

Inloopavond

Op 29 en 30 november j.l. hebben we voor de 1’e keer  een inloopcafé bij…

Lees meer
Nieuwbouw woningen

Bij een nieuwbouw project in Zeist zijn onze medewerkers bezig met het zetten van de…

Lees meer
Stelling bouwen en voorzien van locaties labels

Bij een magazijn in Zwolle hebben we de stelling opgebouwd en voorzien van locaties labels

Lees meer
Demontage/sloop klus in Amersfoort

Demontage/sloop klus in Amersfoort door #Slager . Topklus door toppers.

Lees meer

Bekijk al het nieuws

Slager Industriële Dienstverlening Staphorst in de detacheringsbranche