Slager Industriële Dienstverlening Staphorst in de detacheringsbranche
Slager Industriële Dienstverlening Staphorst in de detacheringsbranche

Slager Industriële Dienstverlening is een belangrijke speler in de uitzend- en detacheringsbranche.

Ons bedrijf houdt zich al diverse jaren bezig met het uitzenden en detacheren van personeel binnen Nederland voor de bouwsector, productie en grond-, weg- en waterbouw en logistiek. Slager is vooral gespecialiseerd in het detacheren van personeel op flexibele basis. Tegenwoordig is het belangrijk om flexibele werktijden te hebben en parttime inzet te creëren. Dat doen wij van Slager Industriële Dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor personeel op korte termijn, maar wij leveren ook personeel op langere basis indien dit gewenst is.

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de uitzendbranche. Wij zijn gevestigd in Staphorst en zijn met name gespecialiseerd in het detacheren van personeel voor de bouwsector, productie en logistiek. Het arbeidsmoraal in Staphorst is hoog en wij van Slager zijn dan ook trots om projecten en taken af te maken met resultaatgerichte medewerkers die over de juiste vaardigheden beschikken. Geen klus wordt bij ons aan de kant geschoven en voor iedere taak hebben wij een geschikte kandidaat.

Onze werknemers staan bij ons hoog in het vaandel.

Niet alleen verlangen wij van onze werknemers een goede mentaliteit, maar wij zorgen er tevens voor dat er voldoende aandacht wordt besteed aan (bij)scholing, training en opleiding. Op deze manier creëren wij hardwerkende en efficiënte werknemers die u bij iedere klus kunnen helpen. Wij zijn er dan ook trots op dat we een goede reputatie hebben opgebouwd bij onze klanten en dat deze relatie gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en respect. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van geschikte kandidaten en zullen ons uiterste best doen om in samenwerking met u de klus te klaren.

Slager Industriële Dienstverlening Staphorst in de detacheringsbranche

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws

Inloopavond

Op 29 en 30 november j.l. hebben we voor de 1’e keer  een inloopcafé bij…

Lees meer
Nieuwbouw woningen

Bij een nieuwbouw project in Zeist zijn onze medewerkers bezig met het zetten van de…

Lees meer
Stelling bouwen en voorzien van locaties labels

Bij een magazijn in Zwolle hebben we de stelling opgebouwd en voorzien van locaties labels

Lees meer
Demontage/sloop klus in Amersfoort

Demontage/sloop klus in Amersfoort door #Slager . Topklus door toppers.

Lees meer

Bekijk al het nieuws

Slager Industriële Dienstverlening Staphorst in de detacheringsbranche