Slager Industriële Dienstverlening Staphorst in de detacheringsbranche

Op zoek naar een uitdagende baan in een sector die constant in beweging is? Wil je graag werken op flexibele tijden en meewerken aan zowel korte als langere projecten?

Slager Industriële Dienstverlening heeft vaak diverse vacatures open staan die je kunnen helpen bij een toekomst in de bouw, logistiek of productie. Of je nu aan de slag wilt als timmerman of dat je liever werkt als productiemedewerker, bij Slager kan het allemaal.

Slager Industriële Dienstverlening Staphorst in de detacheringsbranche
Slager Industriële Dienstverlening Staphorst in de detacheringsbranche

Slager Industriële Dienstverlening is regelmatig op zoek naar nieuw personeel.

Onze opdrachtgevers komen uit het hele land en zijn allen op zoek naar extra personeel. Personeel dat wij graag leveren. Of het nu gaat om personeel voor in de bouw of dat er slechts één iemand nodig is voor montagewerk, bij Slager vind je wat je zoekt. Medewerkers komen niet alleen te werken bij opdrachtgevers in de buurt, maar kunnen door heel Nederland te werk gesteld worden. Samen met jou zoeken we naar een geschikte baan en proberen we een goede match te bewerkstelligen tussen jou en de opdrachtgever. Contracten zullen in goede samenwerking overeengekomen worden, zodat je altijd weet waar je aan toe bent bij iedere klus.

Slager Industriële Dienstverlening is een belangrijke opponent in de uitzend- en detacheringsbranche.

Ons bedrijf houdt zich al diverse jaren bezig met het uitzenden en detacheren van personeel binnen Nederland voor de bouwsector, productie en grond-, weg- en waterbouw en logistiek. Slager is vooral gespecialiseerd in het detacheren van personeel op flexibele basis. Tegenwoordig is het belangrijk om flexibele werktijden te hebben en parttime inzet te creëren. Dat doen wij van Slager Industriële Dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor personeel op korte termijn, maar wij leveren ook personeel op langere basis indien dit gewenst is.

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de uitzendbranche. Wij zijn gevestigd in Staphorst en zijn met name gespecialiseerd in het detacheren van personeel voor de bouwsector, productie en logistiek. Het arbeidsmoraal in Staphorst is hoog en wij van Slager zijn dan ook trots om projecten en taken af te maken met resultaatgerichte medewerkers die over de juiste vaardigheden beschikken. Geen klus wordt bij ons aan de kant geschoven en voor iedere taak hebben wij een geschikte kandidaat.

Slager Industriële Dienstverlening Staphorst in de detacheringsbranche

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws

Inloopavond

Op 29 en 30 november j.l. hebben we voor de 1’e keer  een inloopcafé bij…

Lees meer
Nieuwbouw woningen

Bij een nieuwbouw project in Zeist zijn onze medewerkers bezig met het zetten van de…

Lees meer
Stelling bouwen en voorzien van locaties labels

Bij een magazijn in Zwolle hebben we de stelling opgebouwd en voorzien van locaties labels

Lees meer
Demontage/sloop klus in Amersfoort

Demontage/sloop klus in Amersfoort door #Slager . Topklus door toppers.

Lees meer

Bekijk al het nieuws

Slager Industriële Dienstverlening Staphorst in de detacheringsbranche